Optimální zdraví znamená vnitřní krásu.

Hyperbarická oxygenoterapie pro krásu a relaxaci

Využití HBOT k dosahování estetických cílů je relativně novým přístupem k oxygenoterapii, jejích využití v oblasti doplňkové léčby se stále rozšiřuje.

HBOT pro omlazení pleti

Během hyperbarické oxygenoterapie v přetlakové komoře se do těla dostává čistý kyslík za vyššího atmosférického tlaku, čímž se zvyšuje průtok kyslíku do oběhového systému

Zvýšená hladina kyslíku, která se dostane do oblastí se špatným průtokem krve nebo dokonce do hypoxických oblastí (jako jsou zranění nebo zhoršené rány), pomáhá tělu přirozenou cestou k rychlejšímu hojení a mladšímu vzhledu.

Optimální zdraví

Cíl, kterého můžeme dosáhnout všichni

Zdravý krevní oběh umožňuje omlazení organismu, obnovuje poškozené kožní buňky, podporuje hojení kůže po úrazech a zmenšuje kontury vrásek. Díky lepší cirkulaci kyslíku v těle se v oblastech postižených kožními poruchami mohou znovu nastartovat přirozené procesy, jako je syntéza kolagenu a regenerace tkání.

Staňte se zdravějším s každým dechem. Objednejte si nyní hyperbarickou kyslíkovou komoru

K dispozici dnes s celosvětovou dopravou.

Hyperbarická kyslíková terapie je stejně přirozená jako dýchání

Kyslíková terapie je jedním z nejsilnějších a 100% přirozených způsobů, jak snížit zánět, urychlit hojení ran a optimalizovat fyzický i duševní výkon.

Zásadní investice do zdravějšího života

Užívat si optimálního zdraví je nejlepší návratnost investic na trhu

Oxyhelp hyperbarické kyslíkové komory jsou k dispozici pro přepravu po celém světě.

Jeden dech najednou osvěžit své tělo

Kyslík je osvěžující, relaxační zážitek, který si všichni můžeme užít, protože vytváří endorfiny, pocit dobrých hormonů. Kromě zjevných účinků na naši celkovou pohodu přispívá kyslík k vitalitě pokožky detoxikací krve a zlepšením buněčných procesů, které přispívají k potlačení účinků stárnutí.

Čistý kyslík pro stimulaci přirozeného procesu hojení

Hyperbarická kyslíková terapie jsou pohodlné a relaxační a vše, co musíte udělat, je dýchat čistý kyslík uvnitř komory se zvýšil atmosférický tlak, který zlepšuje distribuci kyslíku přes krevní kapiláry, a to prostřednictvím tkání, orgánů a mozku. Léčba je neinvazivní a vhodná většinou pro všechny, až na několik výjimek.

Vyvážená strava, dobré cvičení a vědomý přístup k zdravému životnímu stylu zaručí každý den skvělý postoj.

Kyslík a wellness

Při naší snaze využívat výhod optimálního zdraví hraje dýchání čistého kyslíku zásadní roli, která napomáhá toku krevního oběhu.

Kyslíková terapie funguje nejlépe uvnitř hyperbarické prostředí, jako zvýšený tlak tlačí molekuly kyslíku v krevní plazmě, do mozkomíšního moku k dosažení mozku a páteře, pomáhá při opravě zanícené oblasti, některých postižených orgánů a tkání.

Význam vašich kyslíkových zdrojů

Jak lidé postupují s věkem, tělesné funkce snižují jejich výkonnostní úrovně, zejména pokud jde o cirkulaci kyslíku do různých životně důležitých destinací, jako je srdce, plíce, ledviny a další orgány.

Kyslíková terapie dělá zázraky pro cévní kapacitu a zlepšení oběhu. Doplněné hladiny kyslíku vytvoří nové krevní cévy, nové kmenové buňky, nové buňky kolem vašeho srdce, také nové mozkové buňky. Tělo bude léčit kyslíku jako nový zdroj přímo do postižených oblastí a stimulovat opravy.

Otočte hodiny a dosáhnout optimálního zdraví

Hyperbarická kyslíková terapie funguje nejlépe ve spojení s fyzickým cvičením k použití zvýšené hladiny kyslíku. Ve spojení s inteligentní výživou, příjmem vitamínů a dalšími wellness technikami, které vám pomohou ve všech dimenzích života, vytvoří kyslíková terapie nejlepší podmínky pro dosažení optimálního zdraví.